Leta i den här bloggen

fredag 30 mars 2012

Ett inlägg på Din tass i cyberspace

Bilden hittade jag på den sidan! WIKIPEDIA – DIN TASS I CYBERSPACE!
Detta har jag skrivit där:
Nu har 2 av våra älskade katter gått till de sälla jaktmarknader/Naria. Apaché den 10 januari 2012 somnade vår älskade livskompis som älskade snö och allt som åkte. Han fick en känna snö och fånga en råtta innan han fick åka till vetrinären för att somna in. Vi begravde han vid äppelträdet.Sedan blev våran andra katt kille sjuk. Andningsbesvär som visade sig var en tumör. Och det blev en chock. Apaché var vi lite mer redo men våran Skacke som är född här hemma hos oss. Nu ligger han brevid sin vapendragare. Han dog den 20 mars 2012. Vi ska skapa en bänk så vi kan sitta där och minnas våra vänner. Som fanns där vid glädje och sorg. Gjorde sin små upptåg och gjorde stora avtryck i våran hjärtan. Tack för att ni lät oss ta hand om er!

2 kommentarer:

  1. Så skönt ändå att både Apache och Skacke fick goda liv hos dig, var och en på sitt sätt, och fick den där sista hjälpen att tassa över Bron till SkaparKatten, när det behövdes. Det är en svår och sorgesam sak att behöva åka till veterinären och sedan komma hem för att begrava sin älskade katt. Men ibland kallar SkaparKatten och då måste man tassa iväg! Jag är helt säker på att viloplatsen under äppelträdet blir sagolikt vacker nu till vårblomningen! ♥

    De sitter tillsammans, mjukt omslutna av SkaparKattens Eviga Svans, och jamar återseendets blandning av glädje och sorg, katten Skacke som just kommit genom Sankte Pelles grind, och katten Apache, som väntat där på sin vän. "Mjau, vem kunde tro att vi skulle återse varandra redan? Stackars matte var så ledsen...." suckar Skacke. "Jag tror att matte får hjälp att hitta en liten kattvän som kan komma och trösta henne och de andra katterna snart! Visst vore det bra!?" säger Apache. "Vi vet ju att hon aldrig aldrig kommer att glömma oss, men att hon mår bra av att få ha fler katter att älska!" Skacke nickar och ler: "Mjau, så fint! Då kan vi hålla en skyddande tass över hela familjen härifrån och hjälpa till! Våran fina matte..." De två katterna börjar nöjt tvätta sina tassar och Skacke får sedan hjälp av Apache att prova sina nya skimrande ÄnglaKattVingar... SkaparKatten spinner. "Det är fullbordat!"
    NosPuss Wikki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de värmande orden. De gav både tårar och skratt. Vi hittade en familj medlem, en katt som heter Albert nu. Och det känns som om det vore våra kattänglar som visade mig honom på Livbojens face book sida.
      Så nu har vi en brun tabby kille boende hos oss. Som blir ett år i augusti. Hoppas att han får ett bra liv hos oss.
      Tack för din fina blogg som ger alla katter ett värde när de levde och när de dog, du är kattälskande person. Din sida gav mig hopp, glädje och sorg. Kommer återkomma till den!

      Radera