Leta i den här bloggen

lördag 31 mars 2012

En ny fyrbenting


Nu har Cesar flyttat hem till oss. Och det har gått bra.
Det har fräst en del men ändå så har det gått bra. Kummin är lite förvirrade.
Vi har döpt om Cesar till Albert. Han fick ett ny chans i livet. Hade en bra familj som älskade honom och gjorde det bästa de kunde för honom. Men han ville inte vara en statskatt som var innte utan ville ha en frihet. Och Vi kommer att ge honom det. Men först får han vara inne så han vet att detta är hans nya hem och frihet.
Ska åka till vetrinären Bina och öronmärka honom. I fall att han får lust att vandra någonstans. Men han verkar go som katt. Han har vart och tittat runt. Och Siri är inte så glad för han har vart på några av hennes favoritplatser. Som hon nu får dela eller inte. För hon tar nog tillbaks dem.
Siri och Albert är jämngamla. Sira cirka en månad äldre.
Tack till Albert förra familjen som hade honom som gav han ett nytt liv i frihet. Och tack till Livbojen som såg till honom ett tag och gav oss en ny familjmedlem. Nu är det en komplett kattgäng, fyra.
Men vi har två katter i Narnia också! Som saknas men vi har inte ersatt er för alla katter är olika och en katt kan inte ersätta en katt. Men Albert har lite drag som Apaché hade. En utbrytar kung
Apaché och Skacke vaknar över sin familj och ser till att vi mår bra. Det var därför vi hittade våran nya familjmedlem.
Välkommen till nya hem och familj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar